Thé Lau komt met Engelse versie ‘Platina Blues’

Het album ‘Platina Blues’ van Thé Lau is vandaag in een Engelse versie verschenen. Thé Lau heeft het succesvolle solo-album onlangs opnieuw ingezongen in het Engels. Dit na vraag vanuit het buitenland naar het bijzondere project.

Het album ‘Platina Blues’ kwam vorig jaar binnen op de zevende plaats van de albumchart en werd het meest succesvolle album van de zanger.  Thé Lau schreef het album tijdens zijn behandeling tegen kanker. Het album beschrijft een nacht in Kamer 10 van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Het album werd afgelopen jaar ook verfilmd en was te zien op het Nederlands Film Festival. De film en de ‘making of’ ervan zijn vanaf nu, in het Engels en Nederlands, gratis te bekijken via www.platinablues.nl en ons YouTube-kanaal.

De Engelse versie van het album is vertaald uit het Nederlands door David Colmer. Thé Lau: “Vanuit fans in het buitenland en media kwamen het laatste jaar verschillende verzoeken voor een Engelse versie. Aangezien ik nog nooit in het Engels gezongen heb, leek me dat wel een bijzondere uitdaging. Ik hoop dat het album en de film vertrouwen en hoop geeft aan mensen in het buitenland die hetzelfde lot hebben als ik.”

De Engelse versie ‘Platinum Blues’ is vanaf nu als iTunes-download en Spotify-stream verkrijgbaar.

  • Small Logo
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief